Vietnam rejsebøger, rejseguides og kort


Print artiklen Tip en ven

Politiken Turen går til Vietnam

En af danskernes mest yndede rejsebøger til Vietnam. Velskrevet rejseguide til hele Vietnam med rejsekort, anbefalinger til steder at besøge, praktiske informationer, transport i Vietnam, ambassader og konsulater, anbefaling af restauranter og meget mere.

Politiken Rejsen Rundt i Vietnam

En levende rejsebog til Vietnam fuld af beskrivelser af kultur, mad, traditioner, historiske steder og meget mere. Inkluderer praktiske informationer, gode kort og register.

Vietnam Lonely Planet Travel Guidebooks

Lonely Planets rejseguide til Vietnam. Gode kort over Vietnam, omfattende guide til overnatningsmuligheder uanset budgettet, gode beskrivelser af attraktioner, muligheder for aktiviteter, samt anderledes ferie i Vietnam uden for de normale turistområder.

Southeast Asia (Sydøstasien) Lonely Planet, Shoestring Guides

Lonely Planets Shoestring Guide til Sydøstasien er en ideel rejsehåndbog for backpackers. De bedste tips til en rejse på budget - se mere for færre penge! Gode kort over Sydøstasien, omfattende guide til overnatningsmuligheder, gode beskrivelser af attraktioner, muligheder for aktiviteter, samt anderledes ferie i Sydøstasien uden for de normale turistområder.

Vietnam, Laos and Cambodia - kort over Vietnam

Fint engelsksproget kort over Vietnam, Laos and Cambodia.. Derudover angivelser af jernbaner, veje, seværdigheder m.m. Målestok: 1:1.300.000