Rejser og ferie Frankrig


Print artiklen Tip en ven

Frankrig er et stort land med mange forskellige rejsemål. Frankrig er også verdens mest besøgte turistmål med over 80 millioner turister årligt, der rejser til landet af mange forskellige årsager. Er man til storbyferie og romantik, ja så er Paris jo ikke til at komme uden om. Skøn sol og strand finder man mange steder, men mon ikke Den Franske Riviera er bedst kendt. Slotte og historiske kirker er spredt ud over landet. Fransk vin og mad er verdenskendt og det får man så sandelig at smage overalt.

Rejser til Paris, storbyferie par excellence!

Paris er romantikkens by ud over alle grænser. De små gyder, fantastiske pladser, Eiffel Tårnet, caféer og kunstneriske og historiske stemning omkring Montmatre og Seines smukke løb, gør Paris til de elskendes foretrukne storby. Paris har et hav af historiske kirker, pladser og paladser, som bør beses selvom de ofte er travlt besøgt. Af museer skal nævnes Louvre, der er hjemsted for nogle af verdens bedste malerier mv. Trimfbuen ved Champs-Élysées skal naturligvis også besøges. Paris er et overflødighedshorn af indtryk, mennesker, kultur, gastronomi og verdenshistorie. En ferie til en af verdens mest kendte hovedstæder er unik - hver gang.

Rejser og ferie i andre franske områder

I syd finder man filmbyen Cannes og lidt længere sydpå Nice, der begge ligger ved den smukke Franske Riviera. Nice er hjemsted for adskillige mangemillardærer, hvis enorme skibe med personale kan betragtes i havnen. Er man til vin og dejlig fransk mad, så er det bestemt vær at besøge et vinslot, der findes mange steder, hvoraf de mest kendte regioner er Bordeaux, Bourgogne og Champagne. Rejser med bil kan være en fordel, og en overnatning i en lokal landsby eller på et vinslot kan ofte arrangeres. Hvis det skal være nemt, så findes der tillige mange danske rejsearrangører af vinture til Frankrig. Slå blot op på nettet. I skisæsonen er de franske alper særdeles populære. Det er ofte en lidt pebret fornøjelse men tilgengæld er pisterne og faciliteterne som regel i top. Få mere information om rejser og ferie til Frankrig forneden.

Kort over Frankrig

Fakta om Frankrig

  Hovedstad: Paris
  Klima: Temereret
  Sprog: Fransk
  Møntfod: Euro
  Population: 64,4 mill
  Areal: 674,843 km2
  Tele : +33
  Internet landekode / domæne kode: .fr
  Primær religion: Katolicisme

Nationalbankens valutakurs på Fransk rejsevaluta: Euro til Danske Kroner

Rejseforsikring Frankrig

Rejseforsikring: Den offentlige rejsesygesikring dækker DELVIST. Se reglerne for rejsesygesikring


Se priser fra Europæiske Rejseforsikring

Vejret Frankrig